ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥCALCO

Τα πάνελ αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε πληθώρα επιλογών καλύπτοντας τόσο τις σύγχρονες όσο και τις παραδοσιακού τύπου επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν πρεσσαριστά και παραδοσιακά πάνελ, σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδιασμών.
ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΕΛ
Η σειρά των Πρεσσαριστών πάνελ, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγάλο συνδυασμό σχεδίων, χρωμάτων και τζαμιών, ικανοποιώντας τις αισθητικές απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών. Τα καλούπια είναι από μασίφ πλάκα αλουμινίου ώστε να προσφέρεται η καλύτερη και καθαρότερη αποτύπωση σχεδίου σε πάνελ. Το εσωτερικό του πάνελ αποτελείται από θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας. Τα κρύσταλλα είναι διπλά και στο εσωτερικό τους μπορούν να δεχθούν καΐτια σε λευκό, χρυσό ή inox χρωματισμό, καθώς και χυτές ασφάλειες αλουμινίου.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛ
Η σειρά των παραδοσιακών πάνελ, δημιουργήθηκε για να αποτυπώσει πιστά στο αλουμίνιο την τεχνοτροπία και την αισθητική της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής, αναβιώνοντας το γραφικό χαρακτήρα και τη ζεστασιά των παραδοσιακών οικισμών της χώρας μας. Τα πάνελ κατασκευάζονται από ενισχυμένα φύλλα αλουμινίου, διακοσμητικά στοιχεία από προφίλ αλουμινίου, εσωτερικό από υψηλής πυκνότητας θερμοηχομονωτικό υλικό και διπλά κρύσταλλα με ασφάλειες αλουμινίου.
INOX ΠΑΝΕΛ
Η σειρά των ΙΝΟΧ πάνελ αποτελούν τη σύγχρονη έκφραση της αισθητικής στην εμφάνιση της πόρτας. Τα μοναδικά σχέδια και η διευρυμένη ποικιλία των χρωματισμών μπορούν να σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Από τον αυστηρό δωρικό σχεδιασμό, μέχρι τη σύγχρονη αισθητική και τη μοντέρνα εκκεντρικότητα, Τα διακοσμητικά στοιχεία Inox είναι διαθέσιμα σε υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι Η αστείρευτη γκάμα των σχεδίων, το παιχνίδισμα του μετάλλου με fusing γυαλί και η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, καθιστούν το τελικό προϊόν ένα έργο τέχνης, έτοιμο να κοσμήσει στην εξωτερική πόρτα του χώρου σας.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Ας συνεργαστούμεinfo@calco.gr

ΩΡΑΡΙΟ
Δευτέρα- Σάββατο 8.00 - 16.00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Πεζά Ηρακλείου,
7010
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2816-008888
6948045980
EMAIL
info@calco.gr
account@calco.gr

Calco , 2022 © All Rights Reserved

Created By iWorx